Babagan Kita

Changzhou Sunrise Steel Ball Co., Ltd.

Perusahaan bal waja sunrise didegake ing taun 1992. Kita duwe spesialisasi ing produksi bal baja lan riset sicentific lan perdagangan commeicial.

Nganti pirang-pirang taun, adhedhasar dhasar wujin Metallic Ball Institute, kita terus-terusan nyedhiyakake kanggo riset lan ngembangake bola baja thchnique sing digawe lan umume ngasilake bal baja kayata bola baja krom (aisi52100), bal baja karbon (aisi1015) waja tahan karat bal (aisi304.316.420.440c) .Bola iki akeh digunakake ing bantalan mobil, alat listrik, rel timah lan liya-liyane

infoc1
infoc2
infoc3
infoc4

Ketrampilan & Keahlian Kita

Sajrone pirang-pirang taun, Kita wis setya ing panelitian lan pangembangan teknologi pabrik bal waja adhedhasar Institut Riset bal wujin logam. Utamane ngasilake baja kromium 1-16mm (aisi52100), bal baja, baja karbon (aisi1015.1045.1085), bal waja tahan karat (aisi304.316.420.440c), bal waja campuran, bal tembaga lan bal logam liyane. Iki digunakake umume ing bantalan, mobil, alat listrik, rel pandhuan, rak bal lan produk liyane. Iki dipercaya banget lan disenengi para pelanggan ing omah lan luar negeri. Sanalika, uga ngasilake bal piring lan panggunaan bal-balan waja khusus.

Pengalaman Industri
Taun
Madeg ing
Jinis produksi

Jaminan Kualitas

Developed a unique composite heat treatment technology, from wire drawing, cold pier, smooth ball, heat treatment, grinding, lapping, polishing, cleaning to inspection, packaging, one-stop production process, and a series of processes from processing semi-finished products to finished ball sales.

Proses Pangobatan Panas Unik

Ngembangake teknologi perawatan panas komposit unik, wiwit nggambar kawat, dermaga adhem, bal mulus, perawatan panas, grinding, pagawean, polishing, reresik kanggo inspeksi, kemasan, lan serangkaian proses saka produk setengah rampung nganti dodolan bal rampung.

Peralatan Tes Lanjut

Bisa nyoba kabeh jinis unsur kimia, sifat mekanik lan organisasi internal miturut standar ISO17025. Priksa manawa departemen jaminan kualitas bisa entuk validasi data sing ketat lan akurat ing kabeh proses manufaktur saka bahan baku sing mlebu pabrik menyang pangiriman produk, lan nyedhiyakake akumulasi data referensi terus-terusan kanggo departemen teknis lan pelanggan kanggo riset lan pangembangan bahan anyar. lan proses anyar.

Under the ISO17025 standard, various chemical elements, mechanical properties, and internal tissues can be inspected and tested.
All 4 steel ball production lines are controlled by computer. Due to greatly reduced manual intervention and process transfer, our product quality has high stability even between different batches. Using our products can better meet your needs Claim.

Lini Produksi Bola Baja Lengkap

4 jalur produksi bal baja kabeh dikontrol komputer. Amarga nyuda intervensi manual lan ngoper proses, kualitas produk stabil banget sanajan beda-beda. Nggunakake produk bisa memenuhi syarat sampeyan kanthi luwih apik.

Spesifikasi Sistem Kualitas

Kanthi sistem manajemen sing wis dingerteni, kita wis lulus meh 30 sertifikasi internasional lan industri, kayata ISO9001, NQA ISO14001, OHSAS18001, BV, lsp; sekaligus, sistem kontrol kualitas macem-macem produk wis ditinjau kanthi ketat dening Siemens, GE lan 500 perusahaan liyane.

iq3 (1)

Kabeh Sampeyan Pengin Ngerti Babagan Kita