Pabrik China AISI420 3.175mm 4.7625mm Bola Baja Tahan Karat Kanthi Kualitas Kanggo Geser

Katrangan singkat:

420 bal baja tahan karat biasane digunakake ing industri sing mbutuhake kinerja presisi tinggi lan anti karat: bagean motor, katrol, bantalan baja tahan karat, bantalan plastik, kerajinan tangan, katup, lan minyak bumi.


Detail Produk

Tag Produk

-1595656436000

Area aplikasi:

420 bal baja tahan karat biasane digunakake ing industri sing mbutuhake kinerja presisi tinggi lan anti karat: bagean motor, katrol, bantalan baja tahan karat, bantalan plastik, kerajinan tangan, katup, lan minyak bumi.

Bandhing materi:

Domestik 420 umume dipérang dadi rong jinis waja waja, bal waja 2Cr13 (cocog karo standar Jepang: bal waja tahan karat SUS420J1), lan bal waja 3Cr13 (cocog karo bal stainless steel SUS420J2 standar Jepang). Loro-lorone bal baja duwe atose. Akeh pelanggan sing salah paham. Dipercaya manawa 410 bal waja tahan karat (cocog karo standar nasional: bal-balan baja 1Cr13) lan 430 bal-balan stainless steel (bal-balan baja 1Cr17) ​​padha duwe atose. Sanajan bal-balan waja loro kasebut padha karo 4 bal waja tahan karat sing padha, struktur metallographic beda: sing siji yaiku baja martensit, lan liyane yaiku baja ferit. (Bahan sing disedhiyakake dening perusahaan kita kabeh kalebu asli. Apa wae sing padha karo plagiarisme)

Fitur:

Wakil saka baja martensit, umume dikenal minangka wesi tahan karat, iku magnetik, tahan karat sing apik, lan duwe atose HRC50-55.

420 komposisi kimia werni stainless steel

C 0,26-0.35%
Cr 12.0-14.0%
Si 1,00%
Mbak 1,0% Maks.
P 0,04%
S 0,03%
Mo ----

 

420 sifat fisik werni stainless steel

Kekuwatan sing kuat 280.000 psi
Kekuwatan ngasilake 270.000 psi
Modulus Elastis 29.000.000 psi
Kapadhetan 0,275 lbs / inci kubik
-1595656459000
04-1597195837000

Bal Steel Baja 420

05-1597195848000

Bal Steel Baja 420

06-1597195860000

Bal Steel Baja 420


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita