Hubungi Kita

Kita mbudidaya kanthi terus-terusan kanggo riset lan ngembangake teknik bal-balan baja sing digawe lan umume ngasilake bal-balan baja kayata bal-balan baja krom (aisi52100), bal-balan baja karbon (aisi1015) bal-balan stainless steel (aisi304.316.420.440c).

0519-86201127

+86 13506129787

Nanzhai Qiancheng 25 # Panjia Town Wujin District Changzhou Jiangsu Province

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita