Kualitas apik G200 Solid H62 3mm 3.175mm Kuningan Tembaga Bola Kanthi ISO9001

Katrangan singkat:

Bal tembaga umume nggunakake kuningan H62, sing biasane digunakake ing macem-macem peralatan listrik lan switch. Bal tembaga alus lan gampang dibukak lan biasane digunakake ing klep lan kerajinan.


Detail Produk

Tag Produk

-1595656436000

Bal tembaga umume nggunakake kuningan H62, sing biasane digunakake ing macem-macem peralatan listrik lan switch. Bal tembaga alus lan gampang dibukak, lan biasane digunakake ing klep lan kerajinan.

-1595656459000
2

Bal Tembaga

1

Bal Tembaga


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk