SS304 Bal Steel Stainless Steel Berkualitas Tinggi 1mm-20mm Kanggo Bantalan Linear

Katrangan singkat:

304 bal stainless steel minangka bal baja sing akeh digunakake ing pasar. Bisa digunakake ing peralatan medis, industri kimia, penerbangan, aerospace, hardware plastik: botol parfum, sprayer, katup, cat kuku, motor, switch, setrika listrik, mesin cuci, Kulkas, AC, bahan obat, suku cadang mobil, bantalan , instrumen, botol bayi.


Detail Produk

Tag Produk

-1595656436000

Area aplikasi:

304 bal stainless steel minangka bal baja sing akeh digunakake ing pasar. Bisa digunakake ing peralatan medis, industri kimia, penerbangan, aerospace, hardware plastik: botol parfum, sprayer, katup, cat kuku, motor, switch, setrika listrik, mesin cuci, Kulkas, AC, bahan obat, suku cadang mobil, bantalan , instrumen, botol bayi.

Fitur:

Perwakilan khas baja austenitik, umume non-magnetik, nanging sawise ngliwati fotosfer, bakal dadi magnetik lan bisa demagnetik, HRC≤26. Nduweni sifat anti karat lan anti karat sing apik.

Comparison:

Bal baja tahan karat 304HC luwih alus lan gampang diproses tinimbang bal baja tahan karat 304, dene bal baja tahan karat 304L nduweni sifat anti karat lan anti-karat sing luwih kuat tinimbang ing ndhuwur, gampang dikelas, gampang polish, lan luwih cocog karo industri syarat permukaan sing luwih dhuwur.

304 Komposisi kimia werni stainless steel
C 0,08% maks.
Si 1,00% maks.
Mbak 2,00% maks.
P 0,045% maks.
S 0,030% maks.
Cr 17.00 nganti 19.00%
Molibdenum -----
Ni 8,00 - 10,00%
 
304 Sipat fisik bal-balan stainless steel
Kekuwatan sing kuat 100.000 nganti 180.000 psi
Kekuwatan ngasilake 50.000 nganti 150.000 psi
Elongasi 55 nganti 60%
Modulus Elastis 29.000.000 psi
Kapadhetan .286 lbs / inci kubik
-1595656459000
040-1597196622000

Bola Baja tahan karat 304

050-1597196636000

Bola Baja tahan karat 304

060-1597196649000

Bola Baja tahan karat 304


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita