Sales Hot G10 6mm AISI1015 Bola Baja Karbon Rendah

Katrangan singkat:

Bidang aplikasi: bal baja karbon 1010/1015 minangka bal waja sing umum banget, sing nduwe ciri rega murah, kekerasan dhuwur, lan macem-macem panggunaan. Biasane digunakake kanggo sepeda, bantalan, katrol, rel slide, kerajinan tangan, rak, bal universal, koper, hardware cilik, lan uga bisa digunakake kanggo nggiling media liyane.


Detail Produk

Tag Produk

-1595656436000

Bidang aplikasi:

Bal waja karbon 1010/1015 minangka bal waja sing umum banget, sing duwe ciri murah, atose dhuwur, lan macem-macem panggunaan. Biasane digunakake kanggo sepeda, bantalan, katrol, rel slide, kerajinan tangan, rak, bal universal, koper, hardware cilik, lan uga bisa digunakake kanggo nggiling media liyane.

Fitur:

Magnetik, struktur metallographic iku ferit, asring kemasan berminyak, biasane dilapisi listrik nalika kena banyu, bisa dilapisi, dilapisi emas, dilapisi nikel, dilapisi krom, lsp; resistensi nyandhang relatif kuwat, HRC50-55.

Comparison:

Yen dibandhingake karo bal-balan baja, resistensi nyandhang lan atose ora luwih apik tinimbang bal-balan sadurunge (kekerasan bal-balan baja GCR15 yaiku HRC60-66): saengga umur layanan bal-balan baja karbon cukup cekak.

-1595656459000
004-1597198301000

Bal Baja Karbon

005-1597198315000

Bal Baja Karbon

006-1597198327000

Bal Baja Karbon


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk