Quantity Large AISI 440C Stainless Steel Ball Ukuran 13mm, 14mm, 21mm, 25mm

Katrangan singkat:

Bola stainless steel 440C biasane digunakake ing industri sing mbutuhake performa presisi tinggi lan anti karat: penerbangan, aerospace, bantalan, motor, instrumen presisi tinggi, katup, lan minyak bumi.


Detail Produk

Tag Produk

-1595656436000

Area aplikasi:

Bola stainless steel 440C biasane digunakake ing industri sing mbutuhake performa presisi tinggi lan anti karat: penerbangan, aerospace, bantalan, motor, instrumen presisi tinggi, katup, lan minyak bumi.

Fitur:

Struktur metallographic kagolong saka baja bagean martensitik, lan sarat proses produksi dhuwur. Ana sawetara perusahaan domestik sing bisa ngasilake stainless steel 440C, mula perusahaan sing bisa ngasilake bahan 440C asring diarani baja tahan karat khusus. Proses perawatan panas luwih rumit, gampang retak, lan mbutuhake presisi tinggi. Iki werni waja tahan karat sing paling angel ing antarane bal-balan baja: HRC ≧ 58. Kekerasan cedhak karo waja baja bantalan, nanging nduweni kinerja anti karat lan anti karat sing luwih kuat tinimbang sadurunge.

Comparison:

Yen dibandhingake karo bal stainless steel 440, kinerja anti-karat lan anti korosi luwih kuat, atose mundhak, lan resistensi panganggo uga luwih apik.

440C Komposisi kimia werni stainless steel
C 0,95-1,20%
Cr 16.0-18.0%
Si 1,00%
Mbak 1,0% Maks.
P 0,04%
S 0,03%
Mo 0,075% Maks

 

440C Komposisi kimia werni stainless steel

Kekuwatan sing kuat 285.000 psi
Kekuwatan ngasilake 275.000 psi
Modulus Elastis 29.000.000 psi
Kapadhetan 0,277 lbs / inci kubik
-1595656459000
104-1597196014000

Bola Baja Tahan Karat 440

105-1597196027000

Bola Baja Tahan Karat 440

106-1597196039000

Bola Baja Tahan Karat 440


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita