Warta

  • Column stainless steel beads

    Manik-manik stainless steel kolom

    Baja tahan karat minangka singkatan saka baja tahan asam karat. Tahan media tahan karat sing lemah kayata hawa, uap, banyu utawa stainless steel, lan diarani stainless steel. Tahan karat tumrap media korosi kimia (asam, alkali, uyah, lsp. Korosi kimia) Bahan ...
    Waca liyane
  • 316 stainless steel beads

    316 manik-manik stainless steel

    1. Fitur: Amarga ditambahake Mo, tahan korosi, tahan korosi atmosfer lan kekuatan suhu utamane apik banget, lan bisa digunakake ing kahanan sing angel; kerja keras banget (non-magnetik); kekuatan suhu dhuwur ***; negara solusi padhet Non-magnet ...
    Waca liyane
  • Commonly used polishing methods for stainless steel

    Cara polishing sing umum digunakake kanggo stainless steel

    Cara polesan umum saka stainless steel yaiku polesan mekanik, polesan kimia, lan polesan elektrokimia. Telung cara kasebut duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe-dhewe. 1. Polesan mekanik. Kauntungane yaiku bagean sing diproses duwe leveling sing apik lan ...
    Waca liyane
  • Stainless steel beads comparison

    Bandhingan manik-manik stainless steel

    304 minangka bahan umum ing stainless steel, 7.93g / cm3, uga dikenal minangka stainless steel 18/8 ing industri kasebut. Tahan suhu dhuwur nganti 800 derajat, kanthi kinerja pangolahan sing apik lan kateguhan sing dhuwur, umume digunakake ing industri dekorasi industri lan mebel lan ...
    Waca liyane
  • Why does stainless steel rust

    Napa karat stainless steel

    Jinis baja sing duwe kemampuan kanggo nolak oksidasi atmosfer lan uga duwe kemampuan kanggo nolak korosi ing media sing ngemot asam, alkali lan uyah! Apa bakal teyeng stainless steel? Sekilas katon kaya propositio palsu ...
    Waca liyane
  • Stainless steel

    Waja tahan karat

    2020-07-25 15:36:07 Kinerja manik-manik baja tahan karat: atose tekan 56-58 derajat, magnetik, resistansi korosi sing apik, resistensi aus lan kateguhan Aplikasi bal waja stainless: jinis bal werni baja abrasif, varietas utama yaiku stainless baja ...
    Waca liyane
  • Oversized stainless steel ball

    Bal waja tahan karat sing gedhe banget

    Bola stainless steel biasane diprodhuksi nganggo proses penempaan baja tahan karat. Saiki bal-balan stainless steel umume digunakake 201, 302, 304, 316, 316L, 420, 440C. Bal waja stainless 440 / 440C: kinerja: atose tekan 56-58 derajat, magnetik, go ...
    Waca liyane
  • How to make stainless steel hollow balls, how to mass produce, and this production equipment

    Cara nggawe bal kothong stainless steel, cara ngasilake akeh, lan peralatan produksi iki

    Baja tahan karat minangka bahan logam. Baja tahan karat nuduhake baja sing tahan media korosif sing lemah kayata hawa, uap, lan banyu, lan media korosif kimia kayata asam, alkali, lan uyah. Iki uga diarani baja tahan asam karat. Ing praktike ...
    Waca liyane