Bal Saucer Flying Khusus Kanggo Polishing Perangkat Keras

Katrangan singkat:

Bal wujude sajian stainless steel umume digunakake kanggo pemutihan lan polesan maneka warna perangkat keras, utamane kanggo bahan kerja sing ora teratur. Amarga katon kaya piring mabur, mula diarani bal piring utawa balok piring.


Detail Produk

Tag Produk

-1595656436000

Karakteristik:

Bal piring piring biasane digawe saka baja karbon, 201 stainless steel, 304 stainless steel, lan spesifikasi biasane yaiku ¢ 3,5 × 5.5 ¢ 4 × 6 ¢ 5 × 7 ¢ 7 × 10 sing dudu standar sing disesuaikan.

-1595656459000
1

Bal UFO

2

Bal UFO


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita