Grosir werni waja Sus316 Grosir Kanggo Lap-sabuk

Katrangan singkat:

316 werni stainless steel minangka produk sing cukup nuntut, biasane digunakake ing industri khusus kayata peralatan medis, industri kimia, penerbangan, aeroangkasa: botol parfum, sprayer, katup, cat kuku, aksesoris manungsa, panel ponsel.


Detail Produk

Tag Produk

-1595656436000

Area aplikasi:

316 werni stainless steel minangka produk sing cukup nuntut, biasane digunakake ing industri khusus kayata peralatan medis, industri kimia, penerbangan, aeroangkasa: botol parfum, sprayer, katup, cat kuku, aksesoris manungsa, panel ponsel.

Fitur:

Baja austenitik saiki dadi industri bal waja paling dhuwur, HRC ≤ 26, *** cocog kanggo industri sing sarat anti-korosi sing dhuwur, kabeh properti luwih apik tinimbang 304 bal stainless steel.

Comparison:

Bola stainless steel 316L luwih alus lan luwih angel dibanding putih, mula biasane digunakake kanggo perhiasan awak manungsa.

316Komposisi kimia werni stainless steel
C 0,08% maks.
Mbak 2,00% maks.
P 0,045% maks.
S 0,030% maks.
Si 1,00% maks.
Cr 16.00--18.00%
Ni 10,00 --14,00%
N Maks. 0,10%
Mo 2,00--3,00%
 
316Sipat fisik werni stainless steel
Kekuwatan sing kuat 90.000 psi
Kekuwatan ngasilake 45.000 psi
Elongasi 35%
Modulus Elastis 28.000.000 psi
Kapadhetan .290 pon / inci kubik
-1595656459000
05-1597195848000

Bal Steel Baja 316

05-1597196446000

Bal Steel Baja 316

06-1597196458000

Bal Steel Baja 316


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita